Home  |  Despre noi  |  Cariere  |  Contact
Webdesign   |   Hosting   |   Portofoliu   |   Oferta   |   Proiecte

Site la cheie pentru agentii imobiliare

Site pentru Agentii Imobiliare full administrabil si optimizat pentru motoare de cautare

GRATUIT!

Exemplu de site oferit se afla la adresa www.demorealestates.ro

Site de prezentare full administrabil.  Site cu 3 nivele de prezentare- publica, administrare generala si administrare  oferte agent.Tehnologie de dezvoltare: Php, Mysql, Ajax.

Siteul poate fi prezentat in limbile romana si/sau engleza.  

Conexiune directa cu portaluri de imobiliare:

Toate ofertele introduse in site au conexiune directa cu portalul international  www.international-realestates.com  daca ofertele sunt introduse in versiunea engleza a siteului si portalul romanesc de imobiliare www.romania-realestates.ro


 Publicarea ofertelor din cadrul siteului personal al Agentiei  in portaluri, se realizeaza doar printr-un click “adauga oferta si in siteul x”.

Instrumente de Marketing- Site optimizat pentru motoare de cautare.

Siteul are inserat posibilitatea de a mentiona pentru fiecare oferta sau categorie in parte, Titlu de pagina, cuvinte cheie , descriere pagina si mentionare link.

Abonare la Newsletter- posibilitate pentru vizitatori sa isi inscrie adresa de email in baza de date a agentiei pentru a primi ofertele imobiliare ale firmei dumneavoastra.

Trimite oferta- Ofera posibilitatea vizitatorilor care au de vanzare sau inchiriere un imobil/teren sa va transmita oferta lor impreuna cu pozele aferente. Din partea de administrare , Agentia poate posta anuntul, avand in permanenta datele de contact ale proprietarului.

In partea publica a siteului nu vor aparea datele de contact ale proprietarului.

Cautare avansata in site dupa: cuvant cheie, toate sectiunile, tipul, categorie, subcategorie, judet, oras, zona, prêt.

In partea publica aveti butoane: Acasa, Despre noi, Contact, romana, engleza (optiune de limba)/Toate ofertele/ Vanzari imobiliare/Inchirieri imobiliare/Proiecte imobiliare/Propuneri de afaceri

Butonul Acasa- este prima pagina a siteului si afiseaza ultimele oferte inserate in site

Butonul Despre noi – este pagina unde se face prezentarea companiei

Contact- pagina text unde se mentioneaza datele de contact. In aceasta pagina exista si formular direct de contact din site.

Din administrare de la pagina Continut , administratorul de site poate creea si alte pagini text: ex: legislatie, utile, taxe etc.

Romana/engleza- afiseaza siteul si ofertele din cadrul siteului Agentiei in limba romana sau engleza. Versiunea in romana face legatura  si cu portalurile de imobiliare din Romania care prezinta oferte in limba romana. Versiunea in limba engleza face legatura cu portalul international www.international-realestates.com care prezinta oferte imobiliare din intreaga lume. Conditia de aparitie a anunturilor Agentiei in cadrul Portalurilor in romana  si /sau engleza este crearea unui cont gratuit in portalul romanesc si unul in portalul international.   Publicarea anunturilor in portaluri este gratuita.

Toate ofertele- afiseaza toate ofertele imobiliare introduse in site. Ofertele sunt listate 10/pagina. Numarul ofertelor listate se poate mari in functie de dorintele clientului.

Vanzari imobiliare – afiseaza ofertele de la categoria vanzari imobiliare. Ofertele sunt listate 10/pagina. Numarul ofertelor listate se poate mari in functie de dorintele clientului.

Inchirieri imobiliare- afiseaza ofertele de la categoria inchirieri imobiliare. Ofertele sunt listate 10/pagina. Numarul ofertelor listate se poate mari in functie de dorintele clientului

Proiecte imobiliare- afiseaza ofertele de la categoria proiecte imobiliare. Ofertele sunt listate 10/pagina. Numarul ofertelor listate se poate mari in functie de dorintele clientului

Propuneri de afaceri - afiseaza ofertele de la categoria propuneri de afaceri. Ofertele sunt listate 10/pagina. Numarul ofertelor listate se poate mari in functie de dorintele clientului.

Partea de administrare a siteului:

Este simpla si intuitiva.Toate paginile de text sunt ca un document word.

Din administrare se stabilesc categoriile si sectiunile in limita in care se doreste conexiunea cu portalurile de imobiliare, acestea vor fi incadrate in aceleasi categorii si sectiuni.

Astfel, partea de administrare are – “mergi la administrare in versiunea engleza" Administrarea versiunii in engleza este separata de cea in romana si este identica cu cea in romana.

Lista agenti imobiliari- listeaza agentii imobiliari din cadrul firmei care pot posta si administra anunturile imobiliare postate.

Creare cont agent nou- Agentia imobiliara poate creea din administrarea siteului, conturi pentru agentii imobiliari. Astfel, fiecare agent prin logare in contul sau poate publica ofertele sale in cadrul siteului agentiei cat si in portaluri.

Dupa crearea contului din partea de administrare a siteului Agentiei, si contul a fost confirmat, fiecare agent se poate loga in contul personal si popula cu anunturi siteul Agentiei.

Logarea fiecarui agent in contul sau se face din www.demorealestates.ro/myaccount   

(in cazul contractarii unui astfel de site va fi de ex: www.numedomeniuagentie.ro/myaccount)

User- numele de utilizator al agentului

Parola- parola setata a fiecarui agent in parte pentru publicarea anunturilor.

Sectiuni- sectiunile sunt butoanele Vanzari imobiliare/Inchirieri imobiliare/Proiecte imobiliare/Propuneri de afaceri

Categorii- apartamente  /case/vile. Subcategorii sunt 2 camere, 3 camere, 4 camere etc.

Ofertele se vizualizeaza doar din conturile de agent si din partea publica.

Toate ofertele la inserare au posibilitatea de a se adauga poze si filmulet de prezentare.

Continut- sunt paginile text; despre noi si contact.

Manager newsletter- se vizualizeaza adresele de email ale vizitatorilor care au optat pentru a primi oferte imobiliare de la Agentie

Trimitere newsletter- se pot creea mesajele si transmite la acele adrese de email care sunt inscrise in baza de date pentru transmitere newsletter

Schimbare parola- ofera posibilitatea administratorului de site sa schimbe parola de intrare in partea de administrare a siteului.

Iesire se iese din partea de administrare site .

Administrare cont Agent

www.demorealestates.ro/myaccount

Pentru adaugare oferta se apasa pe Adaugare oferta

Lista cu ofertele mele – afiseaza ofertele introduse in site de agent

Date de contact – afiseaza datele de contact ale agentului

Mesaje primite – afiseaza mesajele primite de la vizitatori referitor la o anumita oferta.

Ofertele introduse sunt afisate in site cu datele de identificare ale agentului care a introdus oferta.

Ofertele introduse de un agent in contul sau pot fi transferate in alt cont de agent prin schimbarea datelor de utilizator.

Ultima oferta introdusa apare pe prima pagina in partea de sus.

Detalii tehnice despre site uri puteti gasi accesand oricare dintre ele. Pentru a vedea administrarea oricarui site, va rugam sa ne contactati pentru a va comunica userul si parola de acces.